Rutger Brandt Gallery zoekt stagiair (m/v) Op zoek naar een leuke en afwisselende stage of een plek om werkervaring op te doen?

Amsterdam, november 2016

Rutger Brandt Gallery is op zoek naar een stagiair (m/v) ter ondersteuning van de volgende taken:

De communicatie over tentoonstellingen met kunstenaars, klanten en pers. Het initiëren van media aandacht voor de galerie.
Het actief bijhouden van sociale media.
Het bijhouden van de website.

Het onderhouden van communicatie met klanten en andere geïnteresseerden door middel van nieuwsbrieven.
Dagelijkse werkzaamheden die kunnen bestaan uit het verkopen van kunst, maken van facturen, atelierbezoeken, beursbezoeken en dergelijke.

Helpen om kunstbeurzen voor te bereiden en hulp tijdens de beurzen.Inrichten bij alle tentoonstellingen in de galerie en op de beurzen. Tijdens de kunstbeurzen wordt verwacht meer uren te werken dan tijdens reguliere galerie dagen.

Voor deze stage met een zeer gevarieerd takenpakket zoeken we iemand die (zeer) zelfstandig kan werken, goed en vlot kan schrijven, die organisatorisch talenten heeft en affiniteit met de kunst die de galerie brengt.

Het gaat om een stage van 15 uur in de week (kan eventueel meer), verdeeld over 3 dagen waarvan één dag in het weekend. Ingangsdatum per januari, voor minimaal 3 maanden. De stage biedt ook ruimte voor onderzoek.

Er is een stage vergoeding. Ondergetekenden zijn stagebegeleiders en zullen nauw met de stagiair samenwerken.
Wij zien uw bericht graag tegemoet, dat kan naar: contact@brandtgallery.com

Rutger Brandt & Gustaaf Dekking